Με πάνω από 30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα!
Το παιχνίδι ξεκινάει στη winmasters με διπλασιασμό της πρώτης σου κατάθεσης έως 100€!

Καλωσορίζουμε
τα νέα μέλη μας!

Μπόνους καλωσορίσματος
100% έως 100€!

Εγγραφή Εγγραφή

*Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι προσφορές είναι προσβάσιμες μόνο σε μέλη.

Νόμιμο & Ασφαλές παιχνίδι
Με άδεια δραστηριοποίησης σε 4 ευρωπαϊκές χώρες. Συνεχείς έλεγχοι ασφάλειας συναλλαγών και προστασίας δεδομένων.
Πλήθος αθλητικών γεγονότων
Καλύπτοντας ζωντανά ένα ευρύ φάσμα αγώνων από όλα τα αθλήματα.
Προσφορές* για όλους
Μεγάλη γκάμα προσφορών* για όλες τις προτιμήσεις.
Κάνε Κατάθεση
Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση από 20€ και πάνω, επιλέγοντας ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα μεθόδων κατάθεσης
Βάλε κωδικό
Μη ξεχνάς να βάλεις κατά την κατάθεση σου τον κωδικό BONUSGR100
Πάρε το μπόνους
Η πρώτη σου κατάθεση έως 100€ διπλασιάστηκε. Ξεκίνα το παιχνίδι!

*Οι καταθέσεις από 10€ έως 19,99€ έχουν δικαίωμα σε μπόνους 50% - κάντε κλίκ εδώ

*Σύμφωνα με την νομοθεσία που διέπει τα τυχερά παίγνια διαδικτύου, οι λεπτομέρειες της προσφοράς είναι προσβάσιμες μόνο σε συνδεδεμένους χρήστες.

Όροι & Προϋποθέσεις

Ημερομηνία έναρξης: 20/03/2018 10:00 GMT
Ημερομηνία λήξης: 31/12/2020 23:59 GMT
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/06/2020 09:00 GMT

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2020, 23:59 GMT
 2. Αυτή η προσφορά μπόνους είναι διαθέσιμη μόνον σε πελάτες που κατοικούν στην Ελλάδα.
 3. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους νέους πελάτες που δεν έχουν προηγουμένως κάνει κατάθεση με πραγματικά χρήματα στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών τους στη winmasters.gr και ισχυεί μόνο μια φορά ανά πελάτη.
 4. Το μπόνους δεν είναι διαθέσιμο για καταθέσεις μέσω SKRILL,NETELLER.
 5. Για να λάβετε το μπόνους, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε στο σχετικό πεδίο τον ακόλουθο κωδικό μπόνους, κατά τη διαδικασία εγγραφής: BONUSGR100
 6. Iσχύει μόνον για καταθέσεις με ελάχιστο ποσό κατάθεσης αξίας 20€. Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 100% έως 100€.
 7. Το μπόνους θα πιστωθεί με βάση την πρώτη σας κατάθεση μετά το άνοιγμα του λογαριασμού. Η πρώτη κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού σας.
 8. Θα χρειαστεί να παίξετε το ποσό της κατάθεσης και του μπόνους 7 φορές σε Αθλητικά στοιχήματα με απόδοση τουλάχιστον 1,80, εξαιρόντας κάθε είδους χάντικαπ, ισοπαλίας όχι στοίχημα, και στοιχήματά Forecast/Tricast. Προκειμένου για ένα στοίχημα με πολλαπλές επιλογές να συνυπολογίζεται στις απαιτήσεις τζίρου, κάθε επιλογή θα πρέπει να είναι σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες από 1.35 με συνολική απόδοση δελτίου τουλάχιστον 1,80. Ακολούθως το μπόνους θα μεταφερθεί από τον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους στο Αθλητικό λογαριασμό μετρητών. Τα στοιχήματα συστήματος δεν υπολογίζονται για τις απαιτήσεις του τζίρου.
 9. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν σε αγώνες/παιχνίδια/αγορές με 0% γκανιότα, δεν προσμετρούνται σε οποιονδήποτε απαιτούμενο τζίρο. Cashed-Out στοιχήματα δεν προσμετρούνται σε οποιονδήποτε απαιτούμενο τζίρο οποιασδήποτε προσφοράς.
 10. Ακυρωμένα στοιχήματα/αγώνες ή συμμετέχοντες που δεν αγωνίστηκαν ή γεγονότα τα οποία για οποιονδήποτε λόγο διευθετήθηκαν με απόδοση (1.00), δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του μπόνους.
 11. Εάν για τη συγκεκριμένη προσφορά μπόνους η απαίτηση του τζίρου από ποντάρισμα δεν έχει ικανοποιηθεί εντός 45 ημερών από την πρώτη κατάθεση, όλα τα χρήματα μπόνους και τα κέρδη θα ακυρωθούν.
 12. Τυχόν αναλήψεις που ζητούνται πριν από την ολοκλήρωση απαίτησης του τζίρου του μπόνους θα οδηγήσουν στην ακύρωση της προσφοράς και τυχόν χρήματα στον Αθλητικό λογαριασμό μπόνους και αντίστοιχα κέρδη θα κατάσχονται.
 13. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να τοποθετήσει στοιχήματα υψηλότερα από την αρχική κατάθεση του μέχρι να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του τζίρου. Π.χ. αν ο παίκτης έχει κάνει μια κατάθεση των 50 ευρώ και έλαβε ένα μπόνους των 50 ευρώ, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα (σύμφωνα με τις απαιτήσεις ελάχιστης απόδοσης μπόνους) που είναι ίσα ή μικρότερα στο αρχικό ποσό κατάθεσης των 50 ευρώ, πριν ξεκινήσει να στοιχηματίζει μεγαλύτερα ποσά. Σε περίπτωση παραβίασης αυτού του κανόνα, όλα τα μπόνους και τα συναφή κέρδη θα κατάσχονται.
 14. Ο υπολογισμός των απαιτήσεων τζιραρίσματος του μπόνους μετράει από τη στιγμή που το ποσό του μπόνους πιστώθηκε στον winmasters.gr λογαριασμό σας.
 15. Επαναλαμβανόμενα μονά και pulse bet στοιχήματα που τοποθετούνται στο ίδιο γεγονός θα προσμετρούν στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου. Πέραν του πρώτου στοιχήματος σε μία επιλογή που προσμετρά στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου του μπόνους, τα επιπρόσθετα στοιχήματα στην ίδια επιλογή επίσης θα προσμετρούν στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.
 16. Στοιχήματα που τοποθετήθηκαν και διευθετήθηκαν σε αγορές ενισχυμένων αποδόσεων (wm Price Boost) δεν θα προσμετρούνται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου.
 17. Στοιχήματα που τοποθετούνται στην ίδια αγορά αλλά αντίθετη/διαφορετική επιλογή θα θεωρούνται σαν αντικρουόμενα του πρώτου και επομένως δεν θα προσμετρούν στις απαιτήσεις τζίρου του μπόνους.
 18. Ένα στοίχημα μπορεί να συμβάλει στην εκπλήρωση των απαιτήσεων τζίρου για μόνο ένα μπόνους. Σε περιπτώσεις που δύο ή περισσότερα μπόνους είναι ενεργά στον ίδιο παίκτη την ίδια χρονική περίοδο, το στοίχημα που θεωρείται για το πρώτο μπόνους ως επαναλαμβανόμενο, θα ελέγχεται αν μπορεί να συμβάλει στην εκπλήρωση του τζίρου για ένα από τα υπόλοιπα ενεργά μπόνους.
 19. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με καμία άλλη προσφορά.
 20. Ισχύουν επίσης οι βασικοί όροι και προϋποθέσεις της winmasters.gr.
 21. Ισχύουν επίσης οι γενικοί κανόνες μπόνους της winmasters.gr
 22. Η προσφορά ισχύει για νέους πελάτες που έχουν εγγραφεί μετά τις 20/03/2018, 10:00 GMT. Για υφιστάμενους πελάτες που έχουν ζητήσει την προσφορά μπόνους πριν απο την 20/03/2018, 10:00 EET, η προσφορά παραμένει έγκυρη και υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις, όπως αυτές έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της προσφοράς.