Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα

Εισαγωγή

Η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η www.winmasters.gr, η οποία λειτουργεί υπό την Rebels Gaming Limited (ή διαφορετικά στο παρόν αναφέρεται ως «εμάς» ή «εμείς») επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία και τα δεδομένα που μας παρέχετε, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστεί την εμπορική σχέση μαζί σας. Διαχειριζόμαστε προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε μας και διατηρούνται από εμάς, με τον τρόπο που έχει οριστεί στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ποιοί είμαστε;

Η www.winmasters.gr η οποία λειτουργεί υπό την Rebels Gaming Limited, η οποία είναι Μαλτέζικη εταιρεία με έδρα τη διεύθυνση 177A St. Moritz, Tower Road, Sliema SLM 1603, Μάλτα, με αριθμό μητρώου της εταιρείας C51793 και ρυθμίζεται από τη Μαλτέζικη Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών (MGA).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@winmasters.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@winmasters.com

Γιατί συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα;

Πρέπει να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες τυχερών παιγνίων διαδικτύου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάγκη να μοιραστούμε αυτά τα δεδομένα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες και τους φορείς παροχής υπηρεσιών, με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει διασφαλίσεις για την προστασία των δεδομένων σας, για το σκοπό της παροχής υπηρεσιών μας.

Όταν παρέχουμε υπηρεσίες τυχερών παιγνίων διαδικτύου στους πελάτες μας, θα πρέπει να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις που αφορούν στις άδειες τυχερών παιχνιδιών στην Μαλτέζικη Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών, για τις φορολογικές υποχρεώσεις της εταιρείας κατά την υποβολή εκθέσεων στις φορολογικές αρχές της Μάλτας και να εκπληρώσουμε την υποχρέωσή μας να βοηθηθούν οι αρχές - όταν ζητηθεί - στη διερεύνηση πιθανής εγκληματικής δραστηριότητας.

Έχουμε επίσης έννομο συμφέρον να προστατεύσουμε τις υπηρεσίες μας από την κατάχρηση, της πρόληψης της απάτης και των κινδύνων ασφάλειας στο διαδίκτυο. Αυτό μας επιτρέπει επίσης να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την ακεραιότητα, την προσβασιμότητα και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.

Θα σας ρωτήσουμε επίσης εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό μάρκετινγκ από εμάς ή τρίτους, όπως συμβαίνει με τους συμβατικούς φορείς παροχής υπηρεσιών μας, για λογαριασμό σας. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου του προφίλ του λογαριασμού σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Τα προσωπικά στοιχεία σας τα οποία συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, αφορούν τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας που μας παρέχετε συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας υποβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τα έγγραφα επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτοποίηση, την επαλήθευση των μεθόδων πληρωμής και άλλα έγγραφα που μπορούμε να ζητήσουμε λόγω των υποχρεώσεων μας βάσει του νόμου.
  • Πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Οι απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια ή στις έρευνες που διεξάγουμε.
  • Στοιχεία συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών που μπορεί να μας παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των δεδομένων κίνησης, των πληροφοριών της ιστοσελίδας, των συνεδριών και άλλων στοιχείων επικοινωνίας.
  • Οι τηλεφωνικές κλήσεις ή οι συνομιλίες προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών καταγράφονται για σκοπούς ασφάλειας και εκπαίδευσης μαζί με την επίλυση ερωτήσεων που προκύπτουν από την υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σε τακτική βάση, ωστόσο, ενδέχεται να λάβουμε τέτοια δεδομένα από εσάς, αν μας πείτε ότι έχετε πρόβλημα ελέγχου της δραστηριότητας στοιχημάτων σας. Θα θεωρούσαμε τα δεδομένα αυτά ισοδύναμα με τα δεδομένα για την υγεία και θα τα προστατεύσουμε ανάλογα.

Χρήση των Cookies

Χρησιμοποιούμε τα cookies ως μέσο συλλογής πληροφοριών από ένα διακομιστή διαδικτύου για τους ακόλουθους λόγους, κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας από ένα μέλος. Εάν εγγραφείτε μαζί μας ή συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήσης cookies.

Τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να παρέχουμε καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευθεί στον υπολογιστή σας ή να σταματήσετε τα cookies που καταγράφουν τις συνήθειες περιήγησης στην ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε με τη διαγραφή υφιστάμενων cookies ή / και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του browser σας για να μπλοκάρει τα cookies (οι διαδικασίες που ακολουθείτε θα ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης). Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η διαγραφή των cookies μας ή η μελλοντική απενεργοποίηση των cookies, μπορεί να επιφέρει προβλήματα πρόσβασης σε ορισμένες εσωτερικές ιστοσελίδες ή υπηρεσίες.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • Δημιουργία, λειτουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας.
  • Συμμετοχή σε παιχνίδια και εκτέλεση σχετικών λειτουργιών για συμμετοχή σε αυτά.
  • Διεξαγωγή διαδικασιών αναγνώρισης για τη συμμετοχή σας στα παιχνίδια.
  • Προώθηση των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών με κάρτα και των online πληρωμών.
  • Συμμόρφωση με τα νομικά και κανονιστικά πλαίσια που διέπουν τις δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης των προσωπικών στοιχείων, των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις συναλλαγές και τα δεδομένα κίνησης στις αρχές.
  • Δημιουργία προσωπικών προφίλ για σκοπούς αξιολόγησης κινδύνου κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
  • Συναλλαγές παρακολούθησης με σκοπό την πρόληψη της απάτης, ξέπλυμα χρήματος και απάτης, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων με τους προμηθευτές υπηρεσιών Επεξεργασίας Πληρωμών (PSPs).
  • Διεξαγωγή έρευνας, ερωτηματολογίων και ανάλυσης.

Όταν συμφωνείτε, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στην ιστοσελίδα, νέες υπηρεσίες και προσφορές. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να επαναλάβετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβετε πληροφορίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα υποστήριξη πελατών ς ή χρησιμοποιώντας τη σχετική λειτουργία στην ενότητα "Ο λογαριασμός μου".

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται σε εμάς θα μοιραστούν μεταξύ των εταιρειών του ομίλου, οι οποίες και θα χειριστούν/επεξεργαστούν κατάλληλα προκειμένου να σας παράσχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες.

Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και για να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση των υπηρεσιών μας, εκτελούμε αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ.

Πού φυλάμε τα δεδομένα σας;

Λαμβάνουμε όλες τις τυποποιημένες προφυλάξεις του κλάδου για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή εντός των διακομιστών μας, που βρίσκονται στην Ευρώπη. Αυτοί οι διακομιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων του Διαδικτύου. Για το σκοπό αυτό, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών, βάση του προτύπου ISO27001: 2013.

Μεταφορές δεδομένων τρίτων μερών

Μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε ή τα συναγόμενα δεδομένα βάσει αυτών για πολλαπλούς σκοπούς, όπως περιγράφεται παρακάτω.

Μεταφορές εντός του Ομίλου μας

Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στις εταιρείες του ομίλου μας, οι οποίες μας παρέχουν επεξεργασία δεδομένων πελατών με βάση συμβατική συμφωνία μεταξύ μας, σύμφωνα με το GDPR. Οι εταιρείες του ομίλου επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας, για να σας παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Υποστήριξη Πελατών
  • Επεξεργασία πληρωμών
  • Έλεγχοι κατά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
  • Μάρκετινγκ (όπου έχει δοθεί συναίνεση - περαιτέρω πληροφορίες παρακάτω)

Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μεταφορές δεδομένων μεταξύ των εταιρειών του ομίλου καλύπτονται με τις κατάλληλες συμβάσεις και τα μέτρα διασφάλισης που προβλέπονται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(EU2016 / 679).

Μεταφορές δεδομένων τρίτων μερών

Κατά την επεξεργασία του στοιχηματικού σας λογαριασμού και των συνδεδεμένων συναλλαγών του, ενδέχεται να χρειαστεί να προσφύγουμε σε οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, οργανισμούς ανίχνευσης απάτης και ξεπλύματος χρήματος, σύμφωνα με τους ρυθμιστικούς κανονισμούς από τη Μαλτέζικη Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών ή οποιασδήποτε άλλης αρμόδιας αρχής.

Σκοπός των επικοινωνιών αυτών θα ήταν να εξασφαλιστεί:

  • Αξιολόγηση αν είστε πολιτικά εκτεθειμένος ή άτομο που υπόκειται σε οικονομικές κυρώσεις.
  • Αξιολόγηση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι παρόμοια με εκείνα των ατόμων που είναι ύποπτα για απάτη ή ξέπλυμα χρήματος.
  • Επιβεβαίωση των προσωπικών σας στοιχείων με ηλεκτρονικά μέσα, συγκρίνοντας με βάσεις δεδομένων τρίτων.
  • Όταν οι πληροφορίες ζητούνται από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών σε σχέση με έρευνες για απάτη, θα παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον η αίτηση παροχής πληροφοριών έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων σας ή / και το έννομο συμφέρον της εταιρείας να προστατευθεί από ενδεχόμενη απάτη.

Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μεταφορές δεδομένων εκτός των εταιρειών του ομίλου καλύπτονται με τις κατάλληλες συμβάσεις και τα μέτρα διασφάλισης που προβλέπονται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(EU2016 / 679).

Μεταφορές σε Ρυθμιστικές Αρχές

Για να εκπληρώσουμε τις νομικές υποχρεώσεις μας, μπορεί να κληθούμε να μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα σας στους:

  • Μαλτέζικη Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών
  • Μονάδα Οικονομικών Ερευνών και Ανάλυσης
  • Συμβούλιο Παρακολούθησης Κυρώσεων
  • Μαλτέζικες και άλλες φορολογικές αρχές, με τους οποίους είμαστε εγγεγραμμένοι
  • Άλλοι φορείς επιβολής του νόμου, όπου ζητείται

Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των προσωπικών σας στοιχείων, τα έγγραφα επαλήθευσης, πληρωμών και ιστορικό συναλλαγών στοιχημάτων, το ιστορικό των επικοινωνιών με την εταιρεία καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που έχουμε για εσάς. Οι μέθοδοι μεταφοράς των δεδομένων μπορούν να επιβληθούν από την αρμόδια αρχή, για την οποία δεν έχουμε τον έλεγχο.

Μεταφορές για σκοπούς μάρκετινγκ

Θα μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα με τους εταίρους μάρκετινγκ (πάροχοι δικτύου, τράπεζες, επεξεργαστές πληρωμών, συνεργάτες, κλπ) με βάση μόνο την ελεύθερη, ρητή και σαφή συγκατάθεση από εσάς. Αυτοί οι συνεργάτες θα λαμβάνουν περιορισμένα στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση email και αθλητικές προτιμήσεις για λόγους μάρκετινγκ/διαφήμισης.

Μπορεί να αρθεί η συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, μέσω της ενότητας «Ο Λογαριασμός μου» ή επικοινωνώντας μαζί μας στο support@winmasters.gr.

Κατόπιν απόσυρσης της συναίνεσής σας, η εταιρεία θα ενημερώσει τους εταίρους της για να σταματήσουν τις επικοινωνίες μάρκετινγκ προς εσάς το συντομότερο δυνατό.

Μεταφορές προς τρίτες χώρες

Η εταιρεία δεν μοιράζεται τακτικά κάποια από τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε προς τρίτους (εκτός των εταιρειών του ομίλου) που βρίσκονται έξω από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή χωρών που θεωρούνται από την ΕΕ ότι παρέχουν ισοδύναμο επίπεδο προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αν στο μέλλον η εταιρεία θα πρέπει να διενεργεί μεταφορές προσωπικών δεδομένων σε τρίτους (εκτός των εταιρειών του ομίλου) για να είναι σε θέση να σας παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες, θα σας ενημερώσουμε για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση Θα εξασφαλίσουμε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων και θα ζητήσουμε την απαραίτητη από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για να εξασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δικαιώματα είναι σεβαστά και εγγυημένα.

Διατήρηση και διάθεση πληροφοριών

Μετά το κλείσιμο του κάθε λογαριασμού, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα έως και 10 έτη, λόγω της νομικών μας υποχρεώσεων περί Ξεπλύματος Χρήματος και για την Αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, τις φορολογικές υποχρεώσεις καθώς και τις υποχρεώσεις τήρησης αρχείων.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Για έως ένα (1) έτος: Λεπτομέρειες από τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ημερομηνίες επισκέψεων, πληροφορίες ιστοσελίδας, συνεδρίες και άλλα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Για έως και πέντε (5) έτη από την τελευταία δραστηριότητα: προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που μας έχετε παρέχει μέσω της ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Για έως και δέκα (10) έτη από την τελευταία δραστηριότητα: στοιχεία των συναλλαγών και οικονομικών πληροφοριών που μπορεί να μας έχετε παρέχει, μέσω της ιστοσελίδας, τηλεφώνου ή άλλων μέσων

Θα διατηρήσουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με σκοπό την παρουσίαση και επεξεργασία σε περίπτωση προσφυγής ή νομικής διαδικασίας, στην οποία εσείς, εμείς ή οι αρμόδιες αρχές μπορούν να είναι συμβαλλόμενο μέρος, λόγω της παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Εάν ο λογαριασμός σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι ενεργός, τότε δεν θα επεξεργαστoύμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τη συμμόρφωση μας με τις παραπάνω υποχρεώσεις.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τα δικαιώματα των προσωπικών σας δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα:

  • πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε εσείς.
  • να ζητήσετε μια διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένα.
  • αίτημα για περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων.
  • να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων.
  • να καταθέσετε ένσταση κατά της επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • να ζητήσετε να εξαγάγετε τα δεδομένα σας.
  • να είστε ενημερωμένοι σχετικά με την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ.

Τα δικαιώματα σας μπορεί να τα ασκείτε σύμφωνα με το σχετικό νόμο, που μπορεί να περιλαμβάνει περιορισμούς σχετικά με το πότε μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση support@winmasters.gr

Επίσης, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων η οποία μπορεί να βρεθεί στο http://www.dpa.gr/.

Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην Πολιτική Απορρήτου στο μέλλον, θα δημοσιευθούν από αυτήν τη σελίδα και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Όπου οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αλλαγές αυτές και να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να παραμείνετε ο πελάτης μας πριν αυτές τεθούν σε ισχύ.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 23 Μαΐου 2018.