1.0.240
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Εισαγωγή

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος www.winmasters.gr, ο οποίος λειτουργεί από την WM Interactive Limited (ή διαφορετικά στο παρόν αναφέρεται ως «εμάς» ή «εμείς») επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία και τα δεδομένα που μας παρέχετε, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστεί την εμπορική σχέση μαζί σας. Διαχειριζόμαστε προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε μας και διατηρούνται από εμάς, με τον τρόπο που έχει οριστεί στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 και στη σχετική νομοθεσία της Ελλάδας.

Ποιοί είμαστε;

Ο ιστότοπος www.winmasters.gr, ο οποίος λειτουργεί από την WM Interactive Limited μία Μαλτέζικη εταιρεία με καταστατική έδρα τη διεύθυνση 170, Pater House, Level 1 (Suite A174), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077 Μάλτα, με αριθμό μητρώου εταιρείας C-65151 και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: support@winmasters.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@winmasters.com

Γιατί συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα;

Πρέπει να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες τυχερών παιγνίων διαδικτύου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάγκη να μοιραστούμε αυτά τα δεδομένα με τις συνεργαζόμενες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών, με τους οποίους έχουμε δημιουργήσει διασφαλίσεις για την προστασία των δεδομένων σας, για το σκοπό της παροχής υπηρεσιών μας.

Όταν παρέχουμε υπηρεσίες τυχερών παιγνίων διαδικτύου στους πελάτες μας, θα πρέπει να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από εσάς για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις που αφορούν στις άδειες τυχερών παιχνιδιών διαδικτύου στην Ε.Ε.Ε.Π., για τις φορολογικές υποχρεώσεις της εταιρείας κατά την υποβολή εκθέσεων στις φορολογικές αρχές και να εκπληρώσουμε την υποχρέωσή μας να βοηθηθούν οι αρχές – όταν ζητηθεί – στη διερεύνηση πιθανής εγκληματικής δραστηριότητας.

Έχουμε επίσης έννομο συμφέρον να προστατεύσουμε τις υπηρεσίες μας από την κατάχρηση, της πρόληψης της απάτης και των κινδύνων ασφάλειας στο διαδίκτυο. Αυτό μας επιτρέπει επίσης να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την ακεραιότητα, την προσβασιμότητα και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας.

Θα σας ρωτήσουμε επίσης εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό μάρκετινγκ από εμάς ή τρίτους, όπως συμβαίνει με τους συμβαλλόμενους παρόχους υπηρεσιών μας, για λογαριασμό σας. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου του προφίλ του λογαριασμού σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε

Τα προσωπικά στοιχεία σας τα οποία συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, αφορούν τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας που μας παρέχετε συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μας υποβάλλετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Τα έγγραφα επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτοποίηση, την επαλήθευση των μεθόδων πληρωμής και άλλα έγγραφα που μπορούμε να ζητήσουμε λόγω των υποχρεώσεων μας βάσει του νόμου. Η εταιρεία μπορεί να ζητήσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες απαιτούνται με σκοπό την επιβεβαίωση της πηγής του πλούτου (source of wealth) για την επαλήθευση των συναλλαγών του παίκτη.
  • Πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Οι απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια ή στις έρευνες που διεξάγουμε.
  • Στοιχεία συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών που μπορεί να μας παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των δεδομένων κίνησης, των πληροφοριών της ιστοσελίδας, των συνεδριών και άλλων στοιχείων επικοινωνίας.
  • Τηλεφωνικές κλήσεις ή οι συνομιλίες προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών που καταγράφονται για σκοπούς ασφάλειας και εκπαίδευσης μαζί με την επίλυση ερωτήσεων που προκύπτουν από την υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σε τακτική βάση (όπως προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν φυλετική προέλευση, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις και επεξεργασία γενετικών, βιομετρικών δεδομένων με μοναδικό σκοπό τον προσδιορισμό ενός φυσικού προσώπου, υγείας δεδομένα ή δεδομένα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου). Ωστόσο, ενδέχεται να λάβουμε τέτοια δεδομένα από εσάς, αν μας πείτε ότι έχετε πρόβλημα με τον έλεγχο της στοιχηματικής σας δραστηριότητας. Θεωρούμε αυτά τα δεδομένα ισοδύναμα με τα δεδομένα υγείας και τα προστατεύουμε αναλόγως.

Χρήση των Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ως μέσο συλλογής πληροφοριών από έναν διακομιστή διαδικτύου κατά την επίσκεψη του ιστότοπου. Για συγκεκριμένους τύπους cookies, απαιτείται να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας.

Τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να παρέχουμε καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μερικά από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τυχόν cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή να σταματήσετε τα cookies που καταγράφουν τις συνήθειες περιήγησής σας στην ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα υπάρχοντα cookies ή / και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του προγράμματος περιήγησής σας για να αποκλείσετε τα cookie (η διαδικασία που ακολουθείται διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης). Λάβετε υπόψη ότι διαγράφοντας τα cookies μας ή απενεργοποιώντας τα μελλοντικά cookies, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες εσωτερικές σελίδες ή υπηρεσίες στον ιστότοπο.

Βρείτε την Πολιτική μας για τα Cookies εδώ.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για:

  • Δημιουργία, λειτουργία και διαχείριση του λογαριασμού σας.
  • Συμμετοχή σε παιχνίδια και εκτέλεση σχετικών λειτουργιών για συμμετοχή σε αυτά.
  • Εκτέλεση διαδικασιών αναγνώρισης για τη συμμετοχή σας στα παιχνίδια.
  • Προώθηση των στοιχημάτων σας, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών με κάρτα και των λοιπών online πληρωμών.
  • Συμμόρφωση με τα νομικά και κανονιστικά πλαίσια που διέπουν τις δραστηριότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης των προσωπικών στοιχείων, των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις συναλλαγές και τα δεδομένα κίνησης στις αρχές.
  • Δημιουργία προσωπικών προφίλ για σκοπούς αξιολόγησης κινδύνου κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
  • Συναλλαγές παρακολούθησης με σκοπό την πρόληψη της απάτης, ξέπλυμα χρήματος και απάτης, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων με τους προμηθευτές υπηρεσιών επεξεργασίας πληρωμών (PSPs).
  • Διεξαγωγή έρευνας, ερωτηματολογίων και ανάλυσης.

Όταν συμφωνείτε, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στον ιστότοπο, νέες υπηρεσίες και προσφορές. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες μάρκετινγκ, έχετε το δικαίωμα να απενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να επαναλάβετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβετε πληροφορίες μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνώντας με την Εξυπηρέτηση πελατών ή χρησιμοποιώντας τη σχετική λειτουργία στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου”.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται σε εμάς θα μοιραστούν μεταξύ των εταιρειών του ομίλου, οι οποίες και θα χειριστούν/επεξεργαστούν κατάλληλα προκειμένου να σας παρέχουν τις ζητούμενες υπηρεσίες.

Για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και για να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση των υπηρεσιών μας, εκτελούμε αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ.

Πού φυλάμε τα δεδομένα σας;

Λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή εντός των διακομιστών μας, που βρίσκονται στην Ευρώπη. Αυτοί οι διακομιστές είναι προσβάσιμοι μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων στο Διαδίκτυο. Για το σκοπό αυτό, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών, βάση του προτύπου ISO27001: 2013.

Μεταφορές δεδομένων προς τρίτα μέρη

Ενδέχεται να μεταφέρουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε ή τα δεδομένα που προέρχονται από αυτά για πολλαπλούς σκοπούς όπως περιγράφεται παρακάτω.

Μεταφορές εντός του Ομίλου

Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται στις εταιρείες του ομίλου μας, οι οποίες μας παρέχουν επεξεργασία δεδομένων πελατών βάσει συμβατικής συμφωνίας μεταξύ μας, σύμφωνα με το GDPR. Οι εταιρείες του ομίλου επεξεργάζονται τα δεδομένα σας για λογαριασμό μας, για να σας παρέχουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Υποστήριξη Πελατών
  • Επεξεργασία πληρωμών
  • Έλεγχοι κατά της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
  • Μάρκετινγκ (όπου έχει δοθεί συναίνεση – περαιτέρω πληροφορίες παρακάτω)

Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι μεταφορές δεδομένων μεταξύ των εταιρειών του ομίλου καλύπτονται με τις κατάλληλες συμβάσεις και τα μέτρα διασφάλισης που προβλέπονται από τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(EU2016 / 679).

Μεταφορές εκτός του Ομίλου προς τρίτα μέρη

Κατά την επεξεργασία του λογαριασμού σας και των σχετικών συναλλαγών, ενδέχεται να χρειαστεί να απευθυνθούμε σε εταιρείες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, υπηρεσίες απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε.Ε.Π. ή οποιαδήποτε άλλη ρυθμιστική αρχή.

Ο σκοπός αυτών των επικοινωνιών θα ήταν να διασφαλιστεί:

  • Αξιολόγηση αν είστε πολιτικά εκτεθειμένος ή άτομο που υπόκειται σε οικονομικές κυρώσεις.
  • Αξιολόγηση εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι παρόμοια με εκείνα των ατόμων που είναι ύποπτα για απάτη ή ξέπλυμα χρήματος.
  • Επιβεβαίωση των προσωπικών σας στοιχείων με ηλεκτρονικά μέσα, συγκρίνοντας με βάσεις δεδομένων τρίτων.
  • Όταν οι πληροφορίες ζητούνται από παρόχους υπηρεσιών πληρωμών σε σχέση με έρευνες για απάτη, θα παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον η αίτηση παροχής πληροφοριών έχει ως στόχο την προστασία των δικαιωμάτων σας ή / και το έννομο συμφέρον της εταιρείας να προστατευθεί από ενδεχόμενη απάτη.

Διασφαλίζουμε ότι οι μεταφορές δεδομένων εκτός εταιρειών του ομίλου καλύπτονται με κατάλληλες συμβάσεις ελεγκτή-επεξεργαστή και τα μέτρα διασφάλισης όπως αυτά ορίζονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (EU2016 / 679).

Μεταφορές σε Ρυθμιστικές Αρχές

Προκειμένου να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, ενδέχεται να κληθούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε:

  • Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.)
  • Μονάδα Οικονομικών Ερευνών και Ανάλυσης
  • Συμβούλιο Παρακολούθησης Κυρώσεων
  • Μαλτέζικες και άλλες φορολογικές αρχές, με τους οποίους είμαστε εγγεγραμμένοι
  • Άλλοι φορείς επιβολής του νόμου, όπου ζητείται

Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των προσωπικών σας στοιχείων, τα έγγραφα επαλήθευσης, πληρωμών και ιστορικό συναλλαγών στοιχημάτων, το ιστορικό των επικοινωνιών με την εταιρεία καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που έχουμε για εσάς. Οι μέθοδοι μεταφοράς των δεδομένων μπορούν να επιβληθούν από την αρμόδια αρχή, για την οποία δεν έχουμε τον έλεγχο.

Μεταφορές για σκοπούς μάρκετινγκ και επικοινωνίας

Θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους συνεργάτες μάρκετινγκ μόνο βάσει μιας ελεύθερης, συγκεκριμένης, ενημερωμένης και σαφούς συγκατάθεσης από εσάς. Αυτοί οι συνεργάτες θα περιορίζονται να λαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αθλητικές προτιμήσεις για λόγους μάρκετινγκ / διαφήμισης.

Η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή μέσω του “Ο λογαριασμός μου” ή επικοινωνώντας μαζί μας στο support@winmasters.gr.

Μετά την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, η εταιρεία θα ενημερώσει τους συνεργάτες της για να σταματήσουν τις εμπορικές επικοινωνίες σε εσάς το συντομότερο δυνατό.

Μεταφορές προς τρίτες χώρες

Η εταιρεία δεν κοινοποιεί τακτικά κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σε τρίτα μέρη (εκτός εταιρειών του ομίλου) που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, εκτός εάν αυτές οι χώρες θεωρούνται από την ΕΕ ότι παρέχουν ισοδύναμο πρότυπο προστασίας δεδομένων.

Εάν στο μέλλον η εταιρεία θα πρέπει να πραγματοποιήσει προσωπικές μεταφορές δεδομένων σε τρίτους (εκτός των εταιρειών του ομίλου) για να μπορέσει να σας παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες, θα σας ενημερώσουμε για αυτό και θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας.

Σε αυτήν την περίπτωση θα διασφαλίσουμε ότι θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης τυποποιημένων συμβατικών ρητρών, όπως έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπου είναι απαραίτητο, θα ζητήσουμε καθοδήγηση από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων για να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δικαιώματα είναι σεβαστά και εγγυημένα.

Διατήρηση και διάθεση πληροφοριών

Μετά το κλείσιμο οποιουδήποτε λογαριασμού, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περίοδο έως και 10 ετών, λόγω των νομικών μας υποχρεώσεων σχετικά με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την Αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, τις φορολογικές υποχρεώσεις καθώς και τις υποχρεώσεις τήρησης αρχείων.

ΕΙΔΙΚΑ:

  • Για έως και ένα (1) έτος: Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπο, οι οποίες περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ημερομηνίες επίσκεψης, πληροφορίες ιστότοπου, συνεδρίες και άλλα στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και τηλεφωνικές κλήσεις προς και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Έως και δέκα (10) έτη από την τελευταία δραστηριότητα: προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που μας έχετε παράσχει μέσω του ιστότοπου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων
  • Έως και δέκα (10) χρόνια από την τελευταία δραστηριότητα: λεπτομέρειες συναλλαγών και χρηματοοικονομικές πληροφορίες που μπορεί να μας έχετε παράσχει, μέσω της ιστοσελίδας, τηλεφώνου ή άλλων μέσων
  • Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν για περίοδο τουλάχιστον δέκα (10) ετών από την ημερομηνία της τελευταίας συναλλαγής και δεν μπορούν να καταστραφούν οποιοδήποτε από τα στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό, εκτός εάν έχει παρέλθει η περίοδος των δέκα (10) ετών και η έγκριση της Αρχής έχει ληφθεί εκ των προτέρων.

Θα διατηρήσουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς παρουσίασης και επεξεργασίας σε περίπτωση ένστασης ή νομικής διαδικασίας, στην οποία εσείς, εμείςς ή οι αρμόδιες αρχές ενδέχεται να είμαστε μέρος, λόγω της παροχής των υπηρεσιών μας σε εσάς.

Εάν ο λογαριασμός σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι ενεργός, τότε δεν θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός από τη συμμόρφωσή μας με τις παραπάνω υποχρεώσεις.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας στα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε το δικαίωμα να:

  • αποκτήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε
  • ζητήσετε διόρθωση προσωπικών δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένα
  • αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων
  • ζητήσετε διαγραφή δεδομένων
  • υποβάλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας
  • ζητήσετε αίτημα εξαγωγής των δεδομένων σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει περιορισμούς σχετικά με το πότε μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας στο support@winmasters.gr

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, η οποία μπορεί να βρεθεί στη διεύθυνση http://www.dpa.gr/

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο μέλλον θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και θα τεθούν σε ισχύ κατά την δημοσίευσή τους. Μόλις σας ειδοποιηθούν οι αλλαγές, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αλλαγές και να αποφασίσετε εάν θέλετε να παραμείνετε πελάτης πριν αυτές τεθούν σε ισχύ.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 04/08/2021 και είναι η έκδοση 1.0.

1.0.240