1.0.240
Υπεύθυνο Παιχνίδι

Υπεύθυνο Παιχνίδι


Στη winmasters πιστεύουμε στην παροχή ενός προστατευμένου περιβάλλοντος διασκέδασης για όλους τους παίκτες. Το παιχνίδι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον οφείλει να είναι μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για ενήλικους. Ενθαρρύνουμε πάντα τους πελάτες μας να κάνουν χρήση των υπηρεσιών μας με λογική, σύνεση, υπευθυνότητα και ανάλογα με τις οικονομικές τους δυνατότητες. Θεωρούμε σημαντική υποχρέωση μας την προστασία των παικτών από προβληματικές συμπεριφορές και καταστάσεις και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους, όποτε υποπίπτει στην αντίληψη μας οποιαδήποτε προβληματική συμπεριφορά.

Το υπεύθυνο παιχνίδι βασίζεται για τη winmasters σε τρεις βασικούς πυλώνες:

  • Ασφάλεια του πελάτη
  • Ασφάλεια του παιχνιδιού
  • Προστασία από τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια

 

Αποτροπή Ανηλίκων στα Τυχερά Παιχνίδια

Η winmasters παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον ψυχαγωγίας για ενήλικες. Για τη χρήση των προϊόντων μας, οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών (ή, για να παίξουν, να έχουν τη νόμιμη ηλικία της χώρας στην οποία κατοικούν, ανάλογα με την πρόβλεψη που υπάρχει για το ελάχιστο όριο ενηλικίωσης). Στη winmasters, κάνουμε εκτενείς ελέγχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα ανήλικο άτομο δεν έχει πρόσβαση στις προσφορές μας των online τυχερών παιχνιδιών.  Προκειμένου να εμποδίσουμε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από ανήλικους, συστήνουμε οι παίκτες να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν λογισμικό φιλτραρίσματος σε οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και η οποία (συσκευή) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανήλικους. Αυτή η ενέργεια θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να ελέγξουν ή να αποκλείσουν το περιεχόμενο που εμφανίζεται θέτοντας κωδικούς πρόσβασης, οι οποίοι θα αποτρέψουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και θα καταστήσει την ιστοσελίδα μας μη διαθέσιμη σε ανήλικους. Τέτοια λογισμικά φιλτραρίσματος είναι τα ακόλουθα:

 

Μείνε σε Έλεγχο και βάλε όρια

Στην πλειονότητα τους, οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα προϊόντα της winmasters ως μια εμπειρία ψυχαγωγίας και διατηρούν τη συμμετοχή τους εντός οικονομικών ορίων στα οποία μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ωστόσο, τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να γίνουν εθιστικά και κάποιοι παίκτες ίσως ανησυχήσουν για τις συνήθειες του παιχνιδιού τους. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας θα είναι υποχρεωμένοι να θέτουν ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία όρια καταθέσεων μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής. Για να έχεις τον έλεγχο του χρόνου που ξοδεύεις κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας πρέπει επίσης να θέσεις ημερήσια, εβδομαδιαία ή / και μηνιαία χρονικά όρια σύνδεσης. Σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξεις κάποιο από τα όριά σου σε μεταγενέστερο στάδιο, μπορείς να το κάνεις μεταβαίνοντας στο «Υπεύθυνο Παιχνίδι» στην ενότητα «Ο Λογαριασμός μου». Η Εξυπηρέτηση Πελατών μας μπορεί να σου παρέχει βοήθεια και καθοδήγηση ανά πάσα στιγμή.

 

Διατηρώντας τον έλεγχο των περιορισμών σου

Θα ενημερωθείς μέσω ενός μηχανισμού ειδοποιήσεων όταν υπερβείς το 80% οποιουδήποτε από τα καθορισμένα όριά σου (χρονικό όριο περιόδου σύνδεσης, όριο κατάθεσης ή όριο απωλειών). Αυτό γίνεται για να είσαι πλήρως ενήμερος/η για το τί θα ακολουθήσει και ποιες επιλογές έχεις όσον αφορά το παιχνίδι σου.

 

Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Εάν ανησυχείς για τον τρόπο που παίζεις τυχερά παιχνίδια ή υποψιάζεσαι ότι ενδέχεται να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον τζόγο, δοκίμασε το «Τεστ Αυτοαξιολόγησης». Τα αποτελέσματα θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τον τρόπο που συνηθίζεις να παίζεις και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα τζόγου. Εάν ανησυχείς με το αποτέλεσμα του τεστ, εξέτασε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσεις ένα χρονικό διάστημα διαλείμματος στο λογαριασμό σου ή επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβεις περαιτέρω βοήθεια και συμβουλές.

 

Υπάρχει δυνατότητα βοήθειας

Πολλοί οργανισμοί παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια σε άτομα που εμφανίζουν πρόβλημα με τα τυχερά παιχνίδια. Αν αισθάνεσαι ότι σου έχει συμβεί αυτό, σου συστήνουμε να επικοινωνήσεις με έναν οργανισμό αυτό-βοήθειας για καθοδήγηση. Παρακάτω θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας, όπου μπορείς να απευθυνθείς εάν επιθυμείς να λάβεις εμπιστευτική υποστήριξη και συμβουλές:

ΚΕΘΕΑ

Web: https://www.kethea.gr/chreiazesai-voitheia/tychaira-paichnidia/
E-mail: 1114a@kethea-alfa.gr
Γραμμή Βοήθειας: 1114 ή 210 9241993

Gambling Therapy

Web: https://www.gamblingtherapy.org/el

Απενεργοποίηση λογαριασμού

Μπορείς κατά την διακριτική σου ευχέρεια να περιορίσεις την πρόσβαση στον λογαριασμό σου η/ και να αυτο-αποκλειστείς από την συμμετοχή σε στοιχηματισμό, είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Για να περιορίσεις την πρόσβασή σου ή να ενεργοποιήσεις τον αυτο-αποκλεισμό θα πρέπει να επισκεφτείς την ενότητα Λογαριασμός > Υπεύθυνο Παιχνίδι, είτε να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να λάβεις τις κατάλληλες οδηγίες. Το προσωρινό κλείσιμο λογαριασμού καθώς και ο αυτο-αποκλεισμός έχουν άμεση εφαρμογή.

 

1.0.240